Uitnodiging Utrecht

MusicBakery Utrecht, 28-2-2020

Beste vrienden en kennissen,

Ik nodig je van harte uit voor een fantastische muziekavond bij mij thuis. Dat geldt ook voor je partner/vriend/vriendin. (Ik stuur dit bericht naar al mijn vrienden en bekenden uit Utrecht en omgeving).

Wat is er dan aan de hand?

Een paar jaar geleden was ik met een aantal andere genodigden te gast in de huiskamer van muziekgids Ton Vermeulen. Wat ik mee zou maken wist ik niet precies. Dat is vaak als je wordt uitgenodigd voor iets nieuws.
Voor mij waren het nieuwe wegen in de muziek en Ton beloofde er een mooie avond van de maken. Nou die mooie avond is er toen gekomen want er is veel meer goede muziek die je nog niet kent. Ton laat die horen en die ervaringen deel je met de andere aanwezigen. Een unieke ervaring met elkaar: Heerlijk!

Kort daarna moest Ton een tijd afhaken wegens drukte en fysieke ongemakken. Maar gelukkig kan hij nu de draad weer oppakken en besloot hij onlangs om zijn muziekkennis en muzikaal enthousiasme weer in te gaan zetten in huiskamers. In mijn huiskamer gebeurt dat op vrijdagavond 28 februari.

Die avond laat Ton Vermeulen je op je eigen manier naar muziek luisteren en herkennen we de verschillende ingrediënten van een muziekstuk. We zullen verrast worden door klanken die we misschien nog nooit gehoord hebben. En we zullen smullen van de muzikale verhalen die Ton hierbij vertelt. Want ideeën aanreiken bij wat we horen kan hij als de beste; dat heb ik toen zelf ook ervaren.

Zie voor meer informatie over Ton’s achtergrond en aanpak www.musicbakery.nl: You make, we bake.

Op 28 februari komt jouw muziekvoorkeur zeker ook aan bod. We beginnen laagdrempelig met de volgende thema’s:

  • Pop
  • Klassiek
  • Wereldmuziek
  • Jazz

Als de tijd het toelaat en jullie willen nog meer muziek horen dan gaat Ton verder in op jullie vragen en suggesties. Hij kan zowat alle muziek snel naar voren halen omdat hij zijn moderne streamer aansluit op mijn huisinstallatie en internet.

Aanmelden

HET AANTAL ZITPLAATSEN IN MIJN KAMER IS BEPERKT. EN VOL=VOL. MELD JE DUS SNEL AAN DOOR DIT BERICHT TE REPLYEN.
Na je aanmelding ontvang je een bevestiging met het verzoek om 6 euro over te maken om de kosten van drank en happen te dekken (zie ook onder Kosten)

Tijden
20.00 – 20.15 Koffie/thee staat klaar
20.30 Start muziekavond
ca. 22.45 einde programma, maar misschien lopen we wat uit.

Kosten

Het geheel is op basis van vriendendienst.
Om de kosten van drank en happen te dekken betaal je €6 per persoon.

Met muzikale groet,
Ton W. en Ton V.

logo MusicBakery

musicbakery.nl
you make, we bake