Over ons

MusicBakery:
you make, we bake

 

Onze initiatiefnemers zijn:

Ton Vermeulen, muziekgids

Ton heeft al heel lang een passie voor muziek.
Hij heeft bijv. veel live concerten en opnamesessies bijgewoond, workshops gevolgd, een instrument bespeeld en heel veel platen beluisterd.
Hij is als luisteraar autodidact en heeft zijn eigen luisterervaringen opgeslagen in duizenden muziekvoorbeelden. Die heeft hij al eerder in veel huiskamer luistersessies toegepast. Dat geheel heeft hij dóórontwikkeld tot een eigen aanpak die aansluit bij de wensen en mogelijkheden van de deelnemers aan onze luistersessies in de Bibliotheek.

 

Marlon Vermeulen, conceptontwikkelaar

Marlon Vermeulen, conceptontwikkelaar

Marlon (inderdaad dochter van) werkt voor de MusicBakery een goede basis uit om dat concept verder te kunnen uitbouwen naar andere regio’s. Ze studeert op dit moment nog ILS (International Lifestyle Studies) aan de Fontys Hogeschool. Ze leert daar om actuele trends in de samenleving te vertalen naar relevante en nieuwe concepten voor bedrijven en andere organisaties. Met deze up-to-date concepten leggen die organisaties de basis om goed te blijven inspelen op alle veranderingen in de huidige samenleving.

Vrijwilligers gevraagd

Als je zelf al muziekliefhebber bent dan is de MusicBakery voor jou een leuke club om te helpen ook je eigen ideeën tot stand te brengen.
Als het om muziek en groepen gaat, dan is bij ons bijna alles mogelijk, ook experimenten. Stuur ons een email voor een kennismakingsafspraak, dan kunnen we bespreken hoe we kunnen samenwerken.

Jouw bijdrage?

Breng je reactie op deze pagina mee naar onze muzieksessies zodat we die met elkaar kunnen delen.