Naverslag Utrecht

Hopelijk ontmoeten we elkaar de komende tijd nog vaker. Laten we met elkaar afspreken dat we dan de gastheer tijdig informeren over wie er komt. Dan kan hij daar met de kosten voor hapjes en drankjes ook beter rekening mee houden.

Was het geslaagd?

Blijkens jullie reacties zeker. In het begin was het een beetje aftasten maar na een paar goede klankvoorbeelden kwam de sfeer goed op gang. Het werd spontaner, iedereen raakte betrokken bij het beoordelen en ervaren van de beluisterde muziek en van lieverlee nam de nieuwsgierigheid naar wat nog komen ging verder toe.

Ik had al verteld dat het mijn bedoeling is om in overleg met jullie vervolgsessies te verzorgen op basis van jullie muziekvoorkeuren, niet die van mij alleen. Zoals gezegd: we brengen met de MusicBakery als club graag muziekliefhebbers bij elkaar, zodat ze elkaars luisterervaringen kunnen delen.

p.s.
in de bijlage zie je de gebruikte speellijsten naar een dubbelklik op de bestandjes. Laat even weten als het je niet lukt om die afbeeldingen op je scherm te krijgen, dan kan ik misschien nog een andere bijlage maken met dezelfde inhoud.