Introducties

Wat gaan we doen?

Hoe belangrijk is muziek voor jou? Tijdens een interactieve muzieksessie met luistergids Ton Vermeulen gaan we met elkaar op zoek naar ieders muzieksmaak en het antwoord op de vraag hoe je die het beste kunt ontwikkelen, want er is véél meer goede muziek die je nog niet kent.

Iedereen kan meedoen, je hoeft geen muzikale voorkennis te hebben.
Ton laat je proeven van de verschillende muziekstijlen: pop, wereldmuziek, jazz en klassiek. Ze komen allemaal aan bod!

Met elkaar leer je op een andere manier te luisteren naar muziek en de verschillende ingrediënten van een muziekstuk te herkennen. Je zal verrast worden door muziek die je waarschijnlijk nog nooit gehoord hebt en je zal smullen van de muzikale verhalen die Ton hierbij vertelt. Ook wordt het tijdens Vervolgsessies bijv. mogelijk om met elkaar je eigen favoriete muziek te beluisteren en toe te lichten.

Na afloop van onze sessies kun je gezellig nog wat napraten met de drankjes die we hebben klaargezet.

Data:

We zijn in overleg met enkele bibliotheken voor het inplannen van onze luistersessies. Data en tijden worden op een later moment op deze pagina gepubliceerd.

We kunnen ook naar je toekomen, bijv. door voor je vrienden en kennissen in je eigen huiskamer een luisteravond te verzorgen. Luisterplezier en gezelligheid gegarandeerd!
Interesse? Stuur een email met je vragen of opmerkingen.

Jouw bijdrage?

Breng je reactie op deze pagina mee naar onze muzieksessies zodat we die met elkaar kunnen delen.